PT Madleine
PERSONLIG TRÄNING SOM GER RESULTAT

När det gäller personlig träning så är det viktigaste att den passar just dig. Utifrån ett första samtal sätter vi dina mål och jag bygger en träning som passar dig på bästa sätt. Denna träning bygger vi vidare på efterhand som du utvecklas.

Vem du är spelar ingen roll för mig, jag vill att alla skall må bra och kunna träna på rätt sätt. Gammal som ung, otränad som elit…

STYRKA
Man kan träna upp sin styrka på många sätt. Är du nybörjare så börjar vi med din sk. grundstyrka. Grundstyrkan gör att vardagssysslorna blir enklare, t.ex. att bära hem matkassarna från affären. Efter att din grundstyrka är uppnådd jobbar vi vidare efter dina mål. Även här är variationerna många; maxstyrka , explosivitet, uthållighet…

KONDITION
Att förbättra sin kondition ger många fördelar. När konditionen förbättras ökar vi vår förmåga att ta in syre och energin ökar. När du har en bättre kondition är det även lättare att hålla sin vikt. Här är variationerna också oändliga; springa, cykla, kort, långt...

KOST
En viktig paragraf för att nå sina mål är kosten. Tillsammans ser vi över vad som är det bästa för dig. Det kan tex. vara kost för att gå ner eller upp i vikt, bygga muskler eller för att få mer energi.

GRAVID/MAMMA
Även när du är gravid bör du träna. Dock bör man anpassa sin träning. Jag hjälper dig till att hitta rätt övningar som stärker dig och underlättar din graviditet. Efter förlossningen bör man ta det lugnt i början och fokusera på sin baby, men sen gäller det att komma igång igen med rätt övningar.


GRUPPTRÄNING /SPECIAL
Grupper, företagsträning, kick-offer, m.m.
Oavsett gruppens storlek och om det gäller återkommande träningspass eller bara för ett tillfälle så anpassar jag efter era önskemål.

TESTER
För att veta var man är i sin träning kan tester vara en hjälp på vägen. Det kan även motivera vart man är på väg. Jag jobbar med flera olika varianter, såsom kroppsmätning, konditionstest, styrketest, spänst m.m.


Boka ditt första möte idag, en PT konsultation här:

Boka tid


Post
Karta
Om
Instagram